top of page

Remote learning support

Public·97 members

((Strumień>>>)) FC Barcelona Szachtar gledaj 25 października 2023

13 godzin temu — Załóż konto Porto, Szachtarem Donieck i Royal Antwerp. Rywalizację w ... When and where to watch FC Porto v FC Barcelona 2 paź 2023 ...

Szachtar Donieck gdzie oglądać? Transmisja na żywo w 3 godziny temu — FC Barcelona - Szachtar Donieck do pierwsze środowe spotkanie, jakie zostanie rozegrane w ramach 3. kolejki Ligi Mistrzów. Tak jak stało się z nami po meczu z Getafe; jesteś zły, czujesz się poszkodowany, ale to naturalne. Jesteśmy ludźmi, ale narzekanie niczemu nie służy. Jak ważne są gole dla napastników? W czym tkwi sekret tego, że Ferran doszedł do odpowiedniej formy? Są dwie perspektywy: trenera i piłkarza. Dla szkoleniowca bramki nie są tak ważne jak praca, tworzenie przestrzeni... Jest wiele wariantów, w ramach których się to ocenia. Napastnik żyje z bramek i to daje mu pewność siebie. To zmienna, która mocno wpływa na zawodnika. Teraz Ferran ma pewność siebie, jest spokojniejszy i dzięki temu jest lepszym zawodnikiem. [Santi Gimenez, AS] Czy młodzi zawodnicy powinni być od razu rzucani na głęboką wodę czy raczej wprowadzani stopniowo? Myślę, że trzeba połączyć te dwie rzeczy. Jeśli chodzi o ich liczbę, powinno to być stopniowe, może ich wchodzić 3-4 naraz. Trzeba tym zarządzać, to byłoby dla nich zbyt wiele, aby zebrać ich wszystkich razem. To byłaby też duża presja. Musimy być ostrożni, aby nie stracili pewności siebie. [David Ibañez, Mediaset] Czy uważasz, że słowa Ancelottiego to element podgrzewania atmosfery przed Klasykiem? Nie sądzę, żeby podgrzewali atmosferę przed El Clásico, po prostu czuli się pokrzywdzeni w Sevilli. Zdobycie jutro trzech punktów jest dla nas bardzo ważne, chcemy też pozostawić po sobie dobre odczucia. Wyjście z grupy jest bardzo ważne dla nas i całego klubu. Nie ma więc potrzeby nikogo od niczego izolować. [Mundo Deportivo] Czy pracujesz w jakiś szczególny sposób z Markiem Guiu? Myślę, że zarówno on, jak i Lamine oraz Fermín są pokorni. Nie potrzebują jakiegoś szczególnego traktowania. Pokora jest fundamentalna, to robi różnicę w futbolu. Wszyscy trenują najlepiej jak potrafią. Na poziomie ludzkim nie ma żadnych problemów. [David Bernabéu, Sport] Ancelotti ostatnio odnosił się do sędziów i powstrzymywania się od wydawania opinii itp., mieliśmy też sytuację z zawodnikiem Girony i arbitrem. Czy nie masz wrażenia, że ostatnio wszystko łączy się w jakiś sposób ze sprawą Negreiry? Ancelotti ma rację w tym, co mówi o sędziach. Dziś 12 z 20 graczy na liście to zawodnicy z cantery. Jestem z tego dumny. To bardzo dobre pokolenie. Musimy to wykorzystać. Nasi zawodnicy zawsze mają ten plus w postaci większego zaangażowania. Ta sytuacja to znak, że wszystko jest robione dobrze. [Ricardo Rosety, GOL] Wspomniałeś, że w szatni się tym nie martwicie. Czy narzekanie na sędziów czemukolwiek służy? Nie..., myślę, że nie. Ale wielokrotnie to przychodzi naturalnie. To nie będzie łatwe spotkanie. [Ramón Salmurri, Catalunya Radio] Czy jest szansa, że jacyś kontuzjowani zawodnicy wystąpią w El Clásico? Czy nie uważasz, że ta sytuacja z kontuzjami jest dość dziwna? Na 100% nie będzie ich jutro, a potem zobaczymy. To ich odczucia zadecydują. Wciąż jestem optymistą, że ktoś zdąży na sobotę, ale to niczego nie zmienia. To kwestia odpowiednich odczuć. [Marta Ramón, RAC1] Spodziewałeś się, że powrót Pedriego się tak opóźni? Odczucia zawodników są jakie są i to one zadecydują o dacie powrotu do gry. Za wszelką cenę chcemy uniknąć nawrotów kontuzji. To byłoby fatalne na poziomie mentalnym. Barcelona vs Shakhtar Donetsk | ( 🔴𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐒𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦 ) 6 godzin temu — watch today's match program ▻ don't Forget to subcribe my chanel FC Barcelona 5 Shakhtar Donetsk 1 (2010-2011). GSP Football · 1:00 ... Xavi: Sędziowie powinni publicznie tłumaczyć swoje decyzje › FCBarca. comXavier Hernández wziął udział w konferencji prasowej przed środowym meczem Barcelony z Szachtarem Donieck w Lidze MistrzówTrener skomentował m. in. sytuację kontuzjowanych zawodnikówXavi odpowiedział również na pytania dot. Negreiry oraz Marca Guiu [Patricia Pérez, FCBarcelona. cat] Jak drużyna podchodzi do tego meczu Ligi Mistrzów w obliczu absencji? Dla nas to kluczowy mecz, bardzo ważny, aby zrobić krok w kierunku awansu do 1/8 finału. To są kluczowe punkty. Szachtar to trudny rywal, są dynamiczni i nie czują lęku. Szachtar Donieck zatrudnił Bośniaka Pusicia zamiast 1 dzień temu — Szachtara przejmie po środowym meczu trzeciej kolejki Ligi Mistrzów z FC Barceloną na Estadio Olimpico, w którym ukraiński team poprowadzi Srna. FCBP on Tour O klubie FCBarcelona. Nie ma wspanialszego klubu na Świecie niż FC Barcelona. I nie chodzi tutaj nawet o setki tytułów i pucharów, które zdobią klubowe gabloty. Kiedy io której mecz FC Barcelona - Liga Mistrzów - TVP Sport 8 godzin temu — FC Barcelona – Szachtar Donieck. Składy przewidywane na mecz. BARCELONA: Ter Stegen – Cancelo, Araujo, Christensen, Alonso – F. Lopez, Romeu ... Kiedy wróci Robert Lewandowski? Polak ma szansę 1 dzień temu — Szachtarem. Priorytetem jest Real. Pod nieobecność fc barcelona · real madryt · mecz fc barcelona real madryt. Dodaj komentarz. Udostępnij ... Barcelona vs. Shakhtar Donetsk: Preview, date, time, live Shakhtar Donetsk: Preview, date, time, live stream and how to watch Champions League match. Rudi Schuller. Barcelona vs. Shakhtar Donetsk: Preview, date, ... Bardzo trudno jest im spędzać wiele dni poza domem i z dala od swoich rodzin. Teraz ich trenerem jest Srna, legendarny chorwacki boczny obrońca, znam go i podziwiam. Mogę wymienić wielu zawodników Szachtara, takich jak Rakickij czy Stepanenko. [pytanie po ukraińsku] Co możesz powiedzieć o etapie Czygryńskiego w Barcelonie? Mam świetne wspomnienia z Czygryńskim, to świetna osoba. Miał pecha z powodu konkurencji i szoku kulturowego. To czas na bycie praktycznym i pokazanie naszego modelu gry, naszej tożsamości. Nie zamierzamy wprowadzać żadnych większych zmian. Będziemy robić to, co do tej pory, co nam wychodziło, a nie próbować nowych rzeczy. [Alfredo Martínez, Onda Cero] Czy mimo tylu nieobecnych uważasz, że możemy zobaczyć jutro świetną Barçę? Właśnie po to pracujemy. Jestem przekonany, że zobaczymy wielką Barçę, pomimo nieobecnych, że mogą dać z siebie wszystko, rywalizować... Nazwiska, których brakuje, są ważne, ale model gry zupełnie się nie zmienia. [pytanie po ukraińsku] W Szachtarze również są problemy. Co możesz powiedzieć na temat tego zespołu? Przede wszystkim rozumiem trudności z powodu sytuacji w ich kraju. Tak wielu nieobecnych nie będzie wymówką. [Helena Condis, COPE] Co drużyna traci bez Gaviego? Od pierwszego dnia było dla mnie jasne, że będzie ważny. Jesteśmy nim zachwyceni, jest na bardzo wysokim poziomie zarówno z piłką, jak i bez niej. Będziemy jutro za nim tęsknić. Nasi przeciwnicy są bardzo fizyczni, prezentują bardzo wysoki poziom. To będzie trudny mecz. [Alejandro Segura, Radio MARCA] Czy jutro możemy zobaczyć test jakiegoś nowego ustawienia, inną pozycję João Cancelo czy coś w tym rodzaju? Nie, nie. Sądzę, że to nie jest czas na testy czy dziwne rzeczy. FC Barcelona - Szachtar Donieck Transmisja na żywo FC Barcelona - Szachtar Donieck. Oglądaj w internecie live stream online za darmo. Kilka drużyn nie może pozwolić sobie na kolejne porażki 1 dzień temu — Barcelona - Szachtar Doniec (18.45) Royal Antwerp - FC Porto (21.00) Watch Fantom Inc. AKA Qortex; EXADS; Njuice AB; CASTOOLA D.O.O.; Teavaro ... Polacy w Lidze Mistrzów – wtorek i środa. Kto, gdzie i z kim 1 dzień temu — Pierwszy nie zagra w meczu FC Barcelona – Szachtar Donieck. Drugi natomiast nie pomoże w starciu Celtic FC – Atletico Madryt. Wielką ... Artur Rudko zgłoszony przez Szachtar Donieck do Ligi 1 wrz 2023 — FC Barcelona - mistrz Hiszpanii; FC Porto - wicemistrz Portugalii Huawei Watch Fit 2 Active Złoty. Huawei Watch Fit 2 ActiveWygodny i ... On jest w tym momencie, w jakim na początku zakładaliśmy, że będzie. [Adria Albets, SER] Martwisz się, że tyle mówi się o sędziach i że próbuje się na nich wpływać przez nagrania itp.? Tak, mówiłem o tym trzy dni temu, nie zmieniłem opinii. Trzeba zostawić ich w spokoju. Jestem pewien, że popełniają błędy, czasem na korzyść, a czasem na niekorzyść, ale musimy ich szanować i im pomagać. Bardzo wierzę w ich uczciwość. Nie lubię, gdy wywiera się na nich presję. [Francesc Latorre, TV3] W jaki sposób Gündogan wpływa na drużynę? Myślę, że ma bardzo dobry początek sezonu. Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, z jego przywództwa, z jego pauzy, spokoju. Wszystkie jego zagrania dają płynność. On świetnie rozumie, jak chcemy grać. To bezcenny piłkarz. Jest fundamentalny przy naszym rozumieniu gry. [Josep Capel, Radio Nacional] Przywykliśmy do tego, że powołujesz ośmiu zawodników z cantery, mając jednocześnie jedynie 12 piłkarzy z pierwszego zespołu. Czy to idealne warunki, w kontekście tak istotnego i skomplikowanego tygodnia? Nie jest idealnie, ale tak to już jest. Mamy wielu kontuzjowanych zawodników, do tego Gavi jest zawieszony. Nie jesteśmy tu po to, by narzekać, ale by rywalizować, zagrać lepiej niż w pierwszej połowie w ostatnim meczu. Musimy się poprawić, aby wygrać. Musimy uważać na nasze słownictwo, ponieważ jeśli tego nie zrobimy, zostaniemy ukarani. Myślę, że powinniśmy być w stanie rozmawiać, że wszystko powinno być bardziej naturalne. Powinniśmy móc mówić: "dla mnie to był karny", "a dla mnie nie". A sędziowie powinni wychodzić i tłumaczyć swoje decyzje. Powinniśmy sprawić, żeby byli oni bardziej ludzcy. U nas w szatni nie ma jednak obaw w tym aspekcie, uważamy, że arbitrzy starają się wykonywać swoją pracę w jak najlepszy sposób. [Carlos Monfort, Jijantes] Czy w kontekście m. wielu powołań do młodzieżowej kadry uważasz, że La Masia jest w świetnym momencie? Zdecydowanie. La Masia zawsze w dużej mierze tworzyła najlepsze drużyny Barcelony, szczególnie nasz ostatni zespół, który jest nazywany najlepszą Barçą w historii. Szachtar. Transmisja meczu w TV i online. Gdzie oglądać 8 godzin temu — FC Barcelona - Szachtar Donieck to spotkanie 3. kolejki piłkarskiej Ligi Mistrzów i zostanie rozegrane w środę 25 października. FC Barcelona vs Shakhtar Donetsk on TV 1 dzień temu — In Spain, the Barça-Shakhtar will be televised in direct the Wednesday 25 October to the 18:45 hours​ by the channels M+ League of Champions and ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page