РБ Лајпциг Црвена звезда utakmice uživo 25 октобар 2023 пре 13 сати — 2014. — Vazno da smo pobedili i treba ocekivati vakve utakmice jer trener ubacuje i mlade igrace. Упознајте РБ Лајпциг · Moja Crvena zvezda ...
Касније је продат Ливерпулу уз профит од 21 милион фунти. Од осталих звезда тима ту je немачки нападач Тимо Вернер, који ће вероватно већ у следећем прелазном року напустити тим, а који је дошао из Штутгарта 2016. године док је овај испадао из лиге. Tу су, затим, шведски крилни нападач Емил Форсберг који је стигао из Малмеа док је био у другој лиги и коначно аустријски халф Марцел Сабицер који је из бечког Рапида прво прослеђен на позајмицу у Ред Бул Салцбург. Кеита је, ипак, можда најбољи пример како Ред Булов портфолио тимова пружа глобалну скаутску мрежу и међуклупски оквир у којем играчи могу да напредују.
„Она вам пружа умеће, способност, моћ да постигнете све што сте наумили", додаје овај Аустријанац који је створио амбијент који подстиче иновације и идеје. Фубалски клуб РБ Лајпциг, као и 33-годишњи тренер Јулијан Нагелсман, доказују ту тврдњу - пре само десет година, они су дебитовали у петом рангу немачког фудбала, а сада играју четврт финале Лиге шампиона.
RB Leipzig - Online ticket sales RB Leipzig vs. FK Crvena zvezda. RB Leipzig vs. FK Crvena zvezda. UEFA Champions League. Oct 25, 2023, 9:00 PM. RB Leipzig vs. 1 ...
Ово је најближе оном што представља „Ситијева фудбалска група" - предвођена Манчестер Ситијем и која укључује клубове широм света као што су Ђирона, ФК Њујорк Сити, Мелбурн Сити и Јокохама Маринос - али вероватно са више успеха у прикупљању врхунских талената. Џејмс Пауел, извршни директор Картрет Капитала, каже да је овакав модел користан и за сагледавање спортских циљева и за повраћај уложене инвестиције.
ДЕЛИЈЕ ДАЈУ ВЕТАР У ЛЕЂА ЗВЕЗДИ: Лајпциг успешан пре 7 сати — ШАМПИОН Србије Црвена звезда гостује Ред бул Лајпцигу у трећем колу Лиге шампиона. Утакмица се игра на стадиону "РБ арена" од 21 час.
Аутор: Moja Crvena zvezda ... уживо на Јутјуб каналу Звезда Кидс.... Опширније. FeaturedVažne vestiВажно Упознајте РБ Лајпциг · Moja Crvena zvezda сеп 9, 2023. сеп 9, 2023 0. МЦЗ Форум.
Рангник је затим сам преузео кормило брода 2015. године и комплетирао Лајпцигов успон ка Бундес лиги. „Рангник је архитекта. Он је велики човек, он је све ово урадио", наставља Шафер. „Када је стигао у Лајпциг, све се променило. Подмладио је тим, начинио га бржим. То је његова филозофија и од тада је све било подређено само тој филозофији". Рангник је два пута преузимао тим када клуб није имао менаџера, али од када је ангажован Нагелсман, преузео је већу улогу у Ред Бул пројекту као шеф спортског развоја - положај који је држао до прошлог месеца. Резултати које је овај 62-годишњак направио су имали такав одјек да га је наводно и европски гигант Милан звао да од овог некада славног тима Серије А поново створи велико име, спроводећи стратегију која је показала успех у Ред Булу. Рангник је изабрао Маркуса Крошеа, који је већи део своје каријере провео у друголигашу Падерборну, да га наследи на месту спортског директора у Лајпцигу када је сам отишао на нову позицију у систему Ред Була.
ФК Црвена звезда - Насловна lajpcig.png РБ Лајпциг 25.10.2023, 21:00h РБ арена, Лајпциг 210x_fkcz_logo-3.png Црвена звезда. Поз Тим О Гр Бод; 1 Партизан 10 15 28; 2 Црвена звезда 10 19 24 ...