Vəkilin xidmətləri Bakı – real təcrübə lazımdır
Salam forum əhli. Uzun müddətdir ki, bir hüquqi məsələ ilə bağlı tərəddüd edirəm və artıq özüm həll edə bilmədiyimi başa düşürəm. Söhbət ailə və əmlak məsələsindən gedir, sənədlər qarışıqdır, qarşı tərəf isə danışıq yolu ilə razılaşmaq istəmir. Bakı şəhərində etibarlı və təcrübəli vəkil tapmaq istəyirəm, amma açığı internetdə çox reklam var, hansına inanım bilmirəm. Mənə elə biri lazımdır ki, sadəcə məhkəməyə gedib çıxış etməsin, həm də əvvəldən sənədləri düzgün hazırlasın, riskləri izah etsin, real vəziyyəti gizlətməsin. Əvvəllər bir “ucuz” hüquqşünasa müraciət etmişdim, nəticədə vaxt da itirdim, pul da. Ona görə indi daha məsuliyyətli yanaşmaq istəyirəm. Kiminsə real təcrübəsi varsa, zəhmət olmasa paylaşsın.
23 Views

Salam. Sizi çox yaxşı başa düşürəm, mən də keçən il oxşar vəziyyət yaşamışdım. Mənim məsələ kommersiya müqaviləsi ilə bağlı idi və ilk vaxtlar elə bilirdim ki, hər şey sadədir. Amma sənədlərə baxanda məlum oldu ki, xırda detallar sonradan böyük problem yarada bilər. Mən https://vakil-az.com saytında təqdim olunan vəkil xidmətlərinə müraciət etdim. Açığı, əvvəlcə sadəcə məsləhət üçün getmişdim, amma çox ətraflı izah etdilər, hansı addımların atılmalı olduğunu plan şəklində göstərdilər. Ən çox xoşuma gələn odur ki, boş vədlər vermədilər, həm üstün, həm də riskli tərəfləri açıq dedilər. Sənədlərin hazırlanması və məhkəmədə təmsilçilik çox peşəkar idi. Nəticədə məsələ mənim xeyrimə həll olundu. Düşünürəm ki, ən azı ilkin konsultasiya üçün müraciət etməyə dəyər.